Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Νίκος Γεωργιάδης
Το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νίκου Γεωργιάδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Πίτσα, τα παιδιά του Κατερίνα, Βασίλης και Αλεξία, τα εγγόνια του Παναγιώτης – Κατερίνα Παρασκευή, Έλλη και ο νεογέννητος αδελφός της και οι λοιποί συγγενείς του.

Αθανασία Διον. Κουνούπη
Την Κυριακή 9 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αθανασίας Διον. Κουνούπη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτα – Παναγιώτης Παπαδημητρίου και Ευγενία – Αθανάσιος Τάτσωνας, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Μέρμηγκας
Την Κυριακή 9 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσσού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Μέρμηγκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Κωνσταντίνος και Μαρία – Γιάννης, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικούς σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη, στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.