Προσοχή: Ο κορωνοϊός «κατεβαίνει» στην Πελοπόννησο! 2 νέα κρούσματα σε τόπους κρίσιμους!06-08-2020 08:27   

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Ακόμα ένα κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην Τρίπολη. Οπως έγινε γνωστό ένας από τους ανθρώπους που θεωρείτο στενή επαφή του 32χρονου άνδρα που αποτελεί το πρώτο κρούσμα στην πόλη της Τρίπολης υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο και αργά το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε θετικό.
H επίσημη ενημέρωση από το Παναρκαδικό νοσοκομείο αναφέρει:
«Μετά τη διαπίστωση του 1ου επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 κατά την 3η Αυγούστου 2020, επιβεβαιώθηκε ως θετικό, ένα επιπλέον κρούσμα χθες 4 Αυγούστου 2020, το οποίο σχετίζεται με το 1ο κρούσμα.
Πραγματοποιήθηκε και εδώ λήψη στοματοφαρυγγικού επιχρίσματος, το οποίο σταλεί στο ΕΚΕΑ (Αθήνα).  
Ενημερώθηκαν σχετικά ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τις περεταίρω ενέργειες.
Το περιστατικό τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό με την συνδρομή των οδηγιών του Ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας»


Θετικός στον κορωνοϊό Γερμανός τουρίστας στη Στούπα

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην περιοχή

Ένας νεαρός τουρίστας από τη Γερμανία, που έφθασε στην Ελλάδα πριν από περίπου  πέντε ημέρες, διαπιστώθηκε θετικός στον Κορωνοϊό σε έλεγχο που υποβλήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιες υπηρεσίες, ο νεαρός Γερμανός είχε ενοικιάσει κατάλυμα, μαζί με την οικογένεια του στην περιοχή της Στούπας της Δυτικής Μάνης. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται άμεσα να διακομιστεί στο ξενοδοχείο αναφοράς,  που βρίσκεται στην Ανάληψη  Μεσσηνίας.
Τα υπόλοιπα 4 μέλη της οικογένειας του, που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα, θα παραμείνουν σε «καραντίνα» στο κατάλυμα  που βρίσκονται ήδη στη Στούπα και στην περιοχή αναμένεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να προχωρήσει σε ελέγχους καθώς και σε  «ιχνηλάτηση» του ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ