Αραχωβίτης: «Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας…»

Δημιουργούμε κοινό μέτωπο, προτείνουμε, διεκδικούμε…05-08-2020 11:45   

ΞΗΡΟΚΜΑΠΙ. Συνάντηση με όλους τους συλλογικούς φορείς του Ξηροκαμπίου για τα προβλήματα και την ποιότητα ζωής του χωριού, που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του βουλευτή,  είχε την Δευτέρα, 3 Αυγούστου, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Σταύρος Αραχωβίτης, στο υπαίθριο θέατρο Ξηροκαμπίου.
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ παραγωγικό κλίμα και διήρκησε για δύο ώρες, ο βουλευτής αρχικά έκανε απολογισμό και λογοδοσία για δράσεις και πρωτοβουλίες των προηγούμενων ετών καθώς επίσης αναφέρθηκε στα έργα που έχουν εγκριθεί και προγραμματιστεί να υλοποιηθούν στο προσεχές διάστημα, έργα ενταγμένα σε προγράμματα από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Άκουσε με προσοχή τις παρατηρήσεις, τα προβλήματα, τις προτάσεις και τα αιτήματα των φορέων και δεσμεύτηκε για σταθερή επικοινωνία για την προώθηση των αιτημάτων για τη βελτίωση της ζωής και της εικόνας του χωριού, καθώς και τη στήριξη των πρωτοβουλιών και δράσεων των συλλογικών φορέων.
Συμφωνήθηκε η ανάληψη κοινής δράσης με το τοπικό συμβούλιο και τους φορείς για να τεθούν τα φλέγοντα θέματα του χωριού στις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες και να βρεθούν λύσεις.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ