Γράφει ο Γεώργιος Αλατσάς*

Το άτομο που πυροβόλησε τον μικρό Γρηγορόπουλο, ο Κορκονέας, όπως είδαμε και σε σχετική είδηση του notospress είναι επίτροπος σε εκκλησία της Μάνης.

Αναρχικοί επισκέφθηκαν το χωριό και σε πανό που άπλωσαν είπαν πως δεν ξεχνούν και δεν συγχωρούν για το θάνατο του Γρηγορόπουλου. Θέλησαν έτσι να αντιδράσουν και να εναντιωθούν στο ότι έγινε επίτροπος σε εκκλησία το εν λόγω άτομο.

Mα η εκκλησία συγχωρά! Κάθε αμαρτία που εξομολογείται παύει να υφίσταται. Η Εκκλησία είναι το λιμάνι των αμαρτωλών που μετανοούν. Πάρα πολύ σωστά ο ιερέας λοιπόν δε στάθηκε στο παρελθόν και στο περιστατικό που έγινε στα Εξάρχεια και τον δέχτηκε στην αγκαλιά της ενορίας του. Δεν σκέφτηκε αν έχει ή όχι εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, αν έχει καταδικαστεί ή όχι, δεν έκανε κριτική. Άφησε αυτή τη δουλειά για τον Ιησού Χριστό στη Δευτέρα παρουσία, τον Μόνο που μπορεί να κρίνει.

Μπράβο στον ιερέα και ελπίζουμε οι οποίες αντιδράσεις να μην αλλάξουν την απόφαση του.

Άλλωστε μπορούμε εμείς να κρίνουμε τον άλλον με αυστηρότητα όταν ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός παρακαλούσε τον Πατέρα Του να συγχωρέσει τους σταυρωτές Του;

*Μαθηματικός

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr