ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Ρόη Λάμπη - Σκαφιδά αποφάσισε να αποχωρήσει από τη διοίκηση των Καρυατίδων. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Έπειτα από δύο χρόνια στο τιμόνι των Καρυάτιδων κι έχοντας επιτύχει τους στόχους που είχα θέσει, την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, την άνοδο στην Α', καθώς και την ενίσχυση της ακαδημίας, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω.
Προσωπικοί λόγοι και υποχρεώσεις που δεν μου επιτρέπουν να αφοσιωθώ στην ομάδα και να διαθέσω τον περιορισμένο χρόνο μου, με οδηγούν στο αδιέξοδο της αποχώρησης.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τη διοίκηση για τη συνεργασία αυτά τα δύο χρόνια, τις παίκτριες, που έδωσαν ψυχή και σώμα σε κάθε αναμέτρηση, καθώς και τους στενούς συνεργάτες μου:
Τον προπονητή της ομάδας, Χρήστο - Σταύρο Ηλιόπουλο, που έδωσε μάχες και κατάφερε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να κατακτήσει ένα δύσκολο πρωτάθλημα, προσφέροντας εξαιρετικό θέαμα. Τον φυσιοθεραπευτή μας, Χάρη Βελδέκη, που με τις γνώσεις και την εμπειρία του, καθώς και την σκληρή δουλειά του, αποφύγαμε σοβαρούς τραυματισμούς και είχαμε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στη δράση των τραυματιών. Τον υπεύθυνο ακαδημιών, Νείλο Καρρά, για τη σπουδαία δουλειά που έκανε όλο αυτό το διάστημα, στο να δημιουργήσει νέες ποδοσφαιρίστριες, που στελέχωσαν και θα στελεχώσουν στο άμεσο μέλλον με αξιώσεις τη γυναικεία ομάδα. Τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της ομάδας, Γιάννη Τσαρκαλή, για τη εξαιρετική δουλειά που έκανε στην προβολή και διαφήμιση, καθώς και στην ενεργή παρουσία της ομάδας μας στα Μέσα Ενημέρωσης και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς για την τεράστια στήριξη που μας παρείχαν και τους φιλάθλους για την παρουσία τους, σε όλα τα παιχνίδια, εντός κι εκτός έδρας.
Σας ευχαριστώ για τον αγώνα που δώσαμε μαζί, έναν αγώνα με εμπόδια, έναν αγώνα επίπονο, που τελικά κερδίσαμε. Και τον κερδίσαμε γιατί ήμασταν όλοι μαζί. Για ένα κοινό σκοπό. Την προβολή της περιοχής μας, της αθλητικής παιδείας της Λακωνίας και την ανάδειξη του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Εύχομαι στις Καρυάτιδες από καρδιάς καλή συνέχεια, χωρίς τραυματισμούς και πάντα με το κεφάλι ψηλά, όπως μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.
Αποχωρώ με την ελπίδα και την προσμονή να ξαναβρεθούμε στο άμεσο μέλλον.
Με εκτίμηση.»