ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Στα ύψη ανεβαίνει σήμερα το θερμόμετρο καθώς ο καιρός θα είναι αίθριος με θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Οι θερμοκρασίες θα είναι ασυνήθιστα ψηλές και στα βόρεια της χώρας, που σήμερα θα είναι «καμίνι», με το θερμόμετρο μάλιστα να αναμένεται να μένει ψηλά και αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Και χθες ωστόσο σημειώθηκαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες, που «άγγιξαν», αλλά δεν ξεπέρασαν τους 40 βαθμούς, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, από το μεσημέρι βαθμιαία 4 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 21 έως 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.