Γιώργος Μποροβήλος: «Αν δεν μπορέσει ο Κλάτενμπεργκ, ας φέρουμε κάποιον από τη Σελήνη»

Ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του αρχιδιαιτητή στην Ελλάδα30-07-2020 11:32   

ΤΡΙΠΟΛΗ. Ως τον ιδανικό για να μπορέσει να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτήρισε τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ο Γιώργος Μποροβήλος. Ο πρόεδρος του Αστέρα μίλησε στο "Metropolis" όπου αναφέρθηκε στην αναδιάρθρωση και την ψήφο της ομάδας της Τρίπολης ενώ ρωτήθηκε και για τον Άγγλο που θα έχει το ρόλο του αρχιδιαιτητή.

Αρχικαά είπε: «Σε 4-5 εβδομάδες θα ξεκινήσει το νέο Πρωτάθλημα και εμείς δεν ξέρουμε για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε. Η Λίγκα θέλει 14 ομάδες και πάλι και του χρόνου. Εμείς σαν Αστέρας θέλουμε να παίζουμε σε ένα Πρωτάθλημα με λίγες ομάδες, αφού τα προβλήματα είναι τεράστια κι όταν σε μία κατηγορία αγωνίζονται πολλοί, τότε υπάρχουν και περισσότερες ασθένειες».

Και σε ερώτηση για τον Κλάτενμπεργκ τόνισε: «Μεγάλο όνομα που γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο. Όταν ένας διαιτητής με αυτό το βιογραφικό και ερχόμενος από το καλύτερο Πρωτάθλημα του κόσμου δεν μπορεί να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε πρέπει να φέρουμε κάποιον από τη Σελήνη».

Ετικέτες: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ