ΗΛΕΙΑ. Ένας 75χρονος έχασε τη ζωή του όταν η κλούβα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε ελιοστάσιο στη θέση Άγιος Δημήτριος Αλιφείρας.

Η κλούβα προσέκρουσε σε ελαιόδεντρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 75χρονος οδηγός της.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Π.Κ. Κρεστένων, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί του Α.Τ. Ανδρίτσαινας.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν τον 75χρονο που βρισκόταν μέσα στην άμορφη μάζα που είχε μετατραπεί η κλούβα.

Ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αλιφείρας Θεόδωρος Καπιζιώνης, σε δήλωσή του στο ilialive.gr ανέφερε τα εξής: «Μάθαμε το συμβάν, είχε περάσει ο άνθρωπος από το χωριό μας και ρώτησε αν πάει καλά για Δαφνούλα και μετά από 10 λεπτά, μας ειδοποίησαν ότι έχει πέσει ένα αυτοκίνητο και είναι εγκλωβισμένος κάποιος άνθρωπος μέσα. Ήταν γύρω στις 11.00.
Ήρθαμε εδώ και τον είδαμε μέσα εγκλωβισμένο, καλέσαμε την πυροσβεστική από την Κρέστενα, ήρθαν οι άνθρωποι εγκαίρως τον έβγαλαν, και μετά ήρθε το ασθενοφόρο και τον πήρε. Τώρα τα αίτια δεν τα γνωρίζουμε. Στην στροφή από πάνω, πήγε ευθεία. Έφυγε από 10 μέτρα ύψος περίπου. Εγώ πιστεύω ότι ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Φίλος ήταν, αγαπητός, ήταν περίπου 75 χρονών»...