KAΛΑΜΑΤΑ. Στις 19/7/2020 ,στην περιοχή της Νεμέας πραγματοποιήθηκε ο ομώνυμος γύρος για δωδέκατη χρονιά με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη χώρα που άγγιξε τον αριθμό των 280 περίπου συμμετεχόντων.

Για μια ακόμη φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο αθλητής του Ποδηαλτικού Ομίλου Καλαμάτας και πρόσφατα Πρωταθλητής Ελλάδος 2020 , Δημήτρης Δημητρακόπουλος.

Ειδικότερα τα αποτελέσματα των αθλητών του συλλόγου μας που έλαβαν μέρος στο 12ο γύρο Νεμέας είναι τα ακόλουθα:

1. Στην κατηγορία Μάστερ Β1 πρώτος με χρόνο 2:07:59 Δημήτρης Δημητρακόπουλος και δεύτερος στη γενική κατάταξη μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.

2. Στην κατηγορία Μάστερ Γ1 ένατος με χρόνο 2:22:41 Νικόλαος Κωνσταντόπουλος.

3. Στην κατηγορία Μάστερ Β2 εικοστός όγδοος με χρόνο 2:38:29 Φώτιος Κωτσιοπουλος.

3. Στην κατηγορία Ανδρών είχαμε δύο αθλητές τον Θεόδωρο Κωνσταντόπουλο ,ο οποίος με επίδοση 3:00:50 κατόρθωσε να τερματίσει εντός του χρονικού ορίου που αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην επερχόμενη Σπαρτακιαδα, καθώς και τον Νικόλαο Λινάρδο ο οποίος δεν κατόρθωσε να τερματίσει λόγω ενός τεχνικού προβλήματος που δεν κατέστη εφικτή η επισκευή του.

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας θα ήθελε να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής Up Cycle-Fit Shape Greece για την υποστήριξη των αθλητών μας με τα εξαιρετικά προϊόντα της.