ΜΑΝΗ. Πάνω σε… δύο τροχούς θα περάσουν τις φετινές διακοπές τους η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης. Το ζευγάρι καβάλησε τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του, ντύθηκε όπως απαιτεί η περίσταση και ξεκίνησε ένα απίθανο bike trip στην Ελλάδα, με πρώτο σταθμό το Γύθειο Λακωνίας.

Η γνωστή σχεδιάστρια ήταν αυτή που έδωσε πρώτη λεπτομέρειες για το ταξίδι τους, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την προετοιμασία της, αρχικά, και στη συνέχεια από την όμορφη πόλη της ανατολικής Μάνης στη Λακωνία.

Η Χριστίνα, το πρωί της Τετάρτης, λίγες ώρες δηλαδή πριν φύγουν από την Αθήνα, παρουσίασε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το προσχέδιο του ταξιδιού που θα κάνει με τον αγαπημένο της το φετινό καλοκαίρι, με σκοπό να δουν όσα περισσότερα μέρη της χώρας μας καταφέρουν. Έπειτα, παρουσίασε τον «έξυπνο» τρόπο με τον οποίο έφτιαξε την βαλίτσα της, η οποία είναι πολύ μικρή, αλλά και τι ρούχα πήρε μαζί της, προκειμένου να αντεπεξέλθει σε όλα τα καιρικά φαινόμενα και τις περιστάσεις.

Έχοντας φορέσει τον απαραίτητο εξοπλισμό για το ταξίδι τους, οι δυο τους έβγαλαν ένα βίντεο από τη στιγμή που επιβιβάζοντας στη μηχανή, αλλά και δυο φωτογραφίες αφότου ετοιμάστηκαν πλήρως για αναχώρηση, στις οποίες πόζαραν χαμογελαστοί και απόλυτα ενθουσιασμένη για τη νέα εμπειρία που θα ζήσουν στις διακοπές τους.

Κατά την άφιξή τους στον πρώτο τους σταθμό, ωστόσο, η Χριστίνα δημοσίευσε μόνο ένα βίντεο από το φωτισμένο λιμάνι της περιοχής. Σίγουρα, τις επόμενες ώρες όμως θα μας δώσει πλούσιο υλικό…