ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και τα Επιμελητήρια της χώρας διοργανώνουν τη συμμετοχή των μελών τους στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2020.

Η 85η ΔΕΘ, στην οποία θα είναι τιμώμενη χώρα η Γερμανία, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά. Επιπλέον, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ ΑΕ, σχεδιάζει τη διοργάνωση Ημέρας Γευσιγνωσίας, Τροφίμων και Ποτών.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει το μέλη του ότι προτίθεται να καλύψει το 100% του κόστους ενοικίασης του περιπτέρου και όλου του πάγιου εξοπλισμού, καθώς και του εξοπλισμού που θα επιλέξουν οι επιχειρήσεις μέλη του.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 και ώρα 14:00 στο e-mail: gytheioc@otenet.gr.
Σε περίπτωση μη επάρκειας των τετραγωνικών μέτρων που θα διατεθούν λόγω αυξημένης συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώσουν τα τετραγωνικά και τον εξοπλισμό σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο Λακωνίας έως και το έτος 2020.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 5 κα Γκαραβέλη και εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος.