ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο κ. Κρητικός στα πλαίσια των προσπαθειών για προβολή της Λακωνίας προχώρησε σε μία δημόσια πρόσκληση προς όλους τους Λάκωνες και τις Λάκαινες να στείλουν φωτογραφίες με τις ομορφιές του νομού.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου του πολιτικού γραφείου του η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, καθώς πολλοί συμπολίτες έστειλαν φωτογραφίες στο email: lakonia.diakopes@gmail.com.

Τη δράση του κ. Κρητικού υιοθέτησε η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας, η οποία συμμετείχε ενεργά στη διαδικασία.

Με πρωτοβουλία του κ. Κρητικού και μετά από συζητήσεις με τη διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., της εταιρείας η οποία διαχειρίζεται το Αττικό Μετρό, οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στην είσοδο του Σταθμού Συντάγματος από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και για μία εβδομάδα!

Ο κ. Κρητικός προχώρησε στην παρακάτω δήλωση για τη συγκεκριμένη δράση:

«Αγαπητές και αγαπητοί μου συμπολίτες,

Στο email lakonia.diakopes@gmail.com λάβαμε πάνω από 100 φωτογραφίες του νομού μας!

Τη δράση μας την υιοθέτησε η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας, η οποία συμμετείχε ενεργά στη διαδικασία, με πρώτο τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ.Δημήτρη Πολλάλη.

Μετά από συζητήσεις με τη διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., της εταιρείας η οποία διαχειρίζεται το Αττικό Μετρό, συμφωνήσαμε να προβληθούν οι φωτογραφίες που μας στείλατε στην είσοδο του Σταθμού Συντάγματος από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και για μία εβδομάδα!

Τα εγκαίνια της μικρής αυτής έκθεσης, η οποία θα χωροθετηθεί στο πιο πολυσύχναστο σημείο του Αττικό Μετρό, θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας.

Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. για την ευκαιρία προβολής της Λακωνίας και την Ένωση Ξενοδόχων για την υιοθέτηση της πρωτοβουλίας αυτής!

Προχωράμε μαζί για το καλό της Λακωνίας μας!»