Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ιωάννης Η. Κοκκορός
Την Παρασκευή 24 Ιουλίου ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 76χρονου Ιωάννη Η. Κοκκορού. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα αδέρφια του Ευανθία – Εμμανουήλ, Σταυρούλα, Παναγιώτης – Βαρβάρα, Στυλιανός – Χάρη και Ελένη, τα ανίψια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.


Σοφία Α. Καλαβρυτινού (Χήρα)
Την Κυριακή 26 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σοφίας Α. Καλαβρυτινού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ανδρέας – Μαρία Καλαβρυτινού και Βούλα – Βασίλης Μπουγάδης, τα αδέρφια της Αντωνία Ζαβάκου, Γιαννούλα Καστάνη, Σαράντος Καλαβρυτινός και Γιώργος Καλαβρυτινός, τα εγγόνια της Σοφία, Ελένη, Αντώνης, Γιάννης, Σταυρίνα – Δημήτρης και Αντωνία, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευάγγελος Σαχλάς
Την Κυριακή 26 Ιουλίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ευάγγελου Σαχλά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Έλενα – Ιωάννης, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικούς σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη, στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.