ΣΠΑΡΤΗ. Ο δημότης Περιβολίων – Οικισμού Τσιπουρέϊκα Κώστας Τσίπουρας με σφοδρή ρηματική καταγγελία σε δημοσιογράφο του notospress.gr αναφέρει ότι η ΔΕΥΑΣ συνεχίζει να τηρεί δύο μέτρα και δύο σταθμά στην υδροδότηση. Όπως αναφέρει την άρα που διατυμπανίζει αυξήσεις στο Τιμολόγιο «κόβει» το νερό σε σπίτια των Περιβολίων χωρίς προειδοπποίηση και εξήγηση.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπουρας αναφέρει: «Σήμερα θεωρούσα ότι η ημέρα θα είναι μαύρη λόγω της βεβήλωσης της Αγίας Σοφίας. Ωστόσο σε ένα μικρό αλλά περήφανο χωριουδάκι των βορείων δήμων, στα Περιβόλια που εκ της ονομασίας τους εικάζει κανείς τον πλούτο παραγωγής και νερού στο παρελθόν, υπάρχουν σπίτια χωρίς νερό. Μαύρη μέρα για τα Περιβόλια. Σήμερα, για μια ακόμα φορά χωρίς προειδοποίηση και χωρίς εξήγηση τα σπίτια στα Τσιπουρέικα Περιβολίων δε έχουν νερό. Καλοκαίρι με μίνι καύσωνες, όπου ηλικιωμένοι θα χρειαστούν είτε για λόγους υγείας είτε για ανάγκες υγιεινής το αγαθό του νερού δεν το έχουν. Τι θα γίνει αν σε μια κουζίνα ή έναν φούρνο πιάσει φωτιά;
Καταγγέλλω το γεγονός και συνάμα και τους θεσμικούς εκπροσώπους με πρώτον τον Δήμαρχο κ. Δούκα, δεύτερον τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Σπάρτης κ. Πατσιλίβα και τρίτον τον Διευθυντή της Υπηρεσίας. Αν και είχαν διαβεβαιώσει προ 20ημέρου τους δημότες Περιβολίων ότι δεν θα ξανασυμβεί απρόσμενη διακοπή στην υδροδότηση δεν τήρησαν την υπόσχεσή που εκ του καθήκοντός τους προκύπτει και ως υποχρέωση τους. Υπογραμμίζω ότι σε ορισμένα σπίτια, όπως του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, νερό υπάρχει... Εκφράζω με κάθε αυτοσυγκράτηση την αγανάκτησή μου και προειδοποιώ ότι αν δεν δοθούν επαρκείς εξηγήσεις και ούτως ή άλλως οριστική λύση στην υδροδότηση των Περιβολίων είμαι υποχρεωμένος να προσφύγω σε κάθε ανώτερο επίπεδο απόδοσης Υπηρεσιών και Δικαιοσύνης προς τον πολίτη. Με την βεβαιότητα ότι εκφράζω και δεκάδες συμπολίτες διαμαρτύρομαι και επιφυλάσσομαι».