ΦΙΛΙΑΤΡΑ. Σε εισαγγελέα και ανακριτή παραπέμπεται αύριο Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλοδαπός Πακιστανικής καταγωγής, φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας 57χρονης γυναίκας στα Φιλιατρά το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η υπόθεση του εγκλήματος έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία η οποία είναι ανάστατη και στην περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσε συντονισμένες επιχειρήσεις ερευνών με αρκετές προσαγωγές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης με το υλικό από κάμερες που υπήρχαν στο σπίτι της 57χρονης να παίζουν καταλυτικό ρόλο.

Η 57χρονη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης άγρια δολοφονημένη, με μαχαίρι στο λαιμό, στο σπίτι όπου διέμενε μαζί με αδερφή της Γιόλακα Φιλιατρών.

Μέσα σε λίμνη αίματος αντίκρισε το άψυχο κορμί της η ίδια η αδερφή της η οποία λίγο νωρίτερα είχε αποχωρήσει για να μεταφέρει εργάτρια που απασχολούσε στα Φιλιατρά και με την επιστροφή της βρήκε μαχαιρωμένη την αδερφή της.
Ειδοποιήθηκαν αμέσως οι αρχές και στο σημείο του εγκλήματος έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις από τα αστυνομικά τμήματα Κυπαρισσίας και Γαργαλιάνων, την ΟΠΚΕ και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, συλλέγοντας στοιχεία και ευρήματα που θα τους οδηγούσαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φορούσε μάσκα που χρησιμοποιείται σε αγροτικές καλλιέργειες και γάντια.

Μετά από προσαγωγές που έγιναν στο Α.Τ. Τριφυλίας στην Κυπαρισσίας, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν τον ύποπτο ο οποίος και κρατείται.

Πηγή: Μεσόγειος tv