Διαμαρτυρία για την ημερίδα παρωδία που αφορούσε τη νέα ΚΑΠ

ΣΚΑΛΑ. Την Δευτέρα 13/7/2020 πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στη Σκάλα Λακωνίας από τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Λακωνίας με την συμμετοχή της επιτροπής αγώνα ενάντια στον σκουπιδότοπο του Δήμου Ευρώτα.

Όπως τονίζει το ΔΣ του Συλλόγου αυτό έγινε «απέναντι στη φιέστα που συνδιοργάνωσε ο δήμος Ευρώτα με την περιφέρεια Πελοποννήσου και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με θέμα τη νέα ΚΑΠ (2021-2027)».

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Λακωνίας χαρακτηρίζουν την ημερίδα «παρωδία που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο Σκάλας έγινε για τους αγρότες χωρίς τους αγρότες. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ποιόν εξυπηρετεί η νέα ΚΑΠ!»

Ο Σύλλογος καλεί όλους τους μικρομεσαίους , βιοπαλαιστές αγρότες που βλέπουν καθημερινά τα προβλήματά τους να οξύνονται «να σταθούν απέναντι στις πολιτικές των κυβερνήσεων , ΕΕ- ΚΑΠ και να συμπορευτούν με το οργανωμένο αγροτικό κίνημα ώστε να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν γιατί είναι αγώνας επιβίωσης!»

Καταγγέλλουν τον Δήμαρχο Ευρώτα Δήμο Βέρδο για την «απαράδεκτη και τραμπουκική στάση ο οποίος κατά την παρέμβαση του γραμματέα της ΟΑΣΠΠ κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του απαιτώντας του να σταματήσει να μιλάει κλείνοντας του το μικρόφωνο».

Τονίζουν ότι το οργανωμένο αγροτικό κίνημα δεν εκφοβίζεται από τέτοιες ενέργειες!