Συλλήψεις για όπλα, κλοπές και ναρκωτικά στη Πελοπόννησο13-07-2020 13:04   

ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 12.7.2020 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε σουγιά, τύπου πεταλούδα, με μήκος λάμας 8 εκατοστών, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 12.7.2020 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, τρείς (3) ημεδαποί, ηλικίας 20, 32 και 52 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, διέρρηξαν όχημα ημεδαπού και αφαίρεσαν 2 τσάντες, οι οποίες περιείχαν χρήματα, γυαλιά οράσεως και διάφορα προσωπικά αντικείμενα, μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, όπως προέκυψε, από την διενεργηθείσα προανάκριση, οι ανωτέρω δράστες, την 27.6.2020, είχαν  διαπράξει ακόμη τρεις (3) κλοπές σε οχήματα, ενώ κατασχέθηκαν όχημα και 2 κινητά τηλέφωνα ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων καθώς και διαρρηκτικό εργαλείο. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 12.7.2020 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 22χρονος  ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από οικία ημεδαπής διάφορα οικιακά σκεύη, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους. Επιπλέον, όπως προέκυψε, από την διενεργηθείσα προανάκριση, ο ανωτέρω δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 8.7.2020 έως και την 11.7.2020 είχε διαπράξει ακόμη μία (1) κλοπή και μία (1) απόπειρα κλοπής σε οικίες. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και 18 ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ