Ντάνος: «Γίνε κι εσύ Αθλοσώστης!»

11-07-2020 21:21   

ΕΛΛΑΔΑ. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εκπαιδεύεται από την Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος (ΕΑΝΕ), Ελευθερία Αβραμίδου, σε τεχνικές καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης. Οι συγκεκριμένες γνώσεις είναι χρήσιμες σε αληθινές και προσομοιωμένες επείγουσες καταστάσεις στις οποίες ασκούνται οι αθλοσώστες. Ο Γιώργος, ως Υποστηρικτής της ΕΑΝΕ, απευθύνει σε όλο τον κόσμο το μήνυμα: "Η Ένωση

Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος είναι το σπίτι του αθλήματος που σώζει ζωές. Μόνο που τα αγωνίσματα για έπαθλο έχουν μια ανθρώπινη ζωή. Γίνε κι εσύ Αθλοσώστης!"

Η α.μ.κ.ε. Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος, είναι καταχωρημένη στο Πρωτοδικείο Αθηνών και πιστοποιημένος φορέας αθλητικής αναψυχής και αθλητικού τουρισμού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ο σκοπός της είναι να σμίξει την δημόσια υγεία με τον αθλητισμό για την προστασία από τραυματισμούς. Εκπονεί δράσεις ασφάλειας στο νερό και αθλητικής ναυαγοσωστικής. Στις 26/09/2020, θα πραγματοποιήσει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος. Οι αγώνες έχουν την στήριξη των οργανισμών Princess Charlene of Monaco Foundation, Make the Minute Matter, Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων, Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, British Universities Lifesaving Clubs' Association, Ακαδημία Κοινωνία και Αθλητισμός, Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών και Κοινωνικών Νομικών Σπουδών. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ