ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά.

Ειδικότερα, στις 9.7.2020 το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου – Νέστορος Μεσσηνίας, όπου βρήκαν να καλλιεργεί επτά (7) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 20 εκατοστά, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε αγρόκτημα του 37χρονου, στην ίδια τοπική κοινότητα, βρέθηκαν, εντός αποθήκης σε πλαστικές σακούλες με χώμα, 22 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 60 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.