AΡΓΟΣ. Ανακοίνωση από τον Δήμο Άργους Μυκηνών αναφέρεται στον ρόλο του κ. Χειβιδόπουλου στην επιβολή των ΖΟΕ στο σημερινό δήμο Άργους Μυκηνών.

Συγκεκριμένα:

«Ο Χειβιδοπουλος με την σημερινή του στάση απέδειξε ότι ένα πρόβλημα που δημιούργησε δεν επιθυμεί να δοθεί λύση. Στη συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα την υποβολή πρότασης για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια η μείζονα αντιπολίτευση απείχε με διάφορα έωλα προσχήματα. Κρυπτόμενη πίσω από προπετάσματα καπνού που η ίδια δημιούργησε προσπαθεί να συσκοτίσει την βασική αιτία της απουσίας του κ.Χειβιδόπουλου που δεν είναι άλλη από την «ενοχή» του για την επιβολή των ΖΟΕ στο σημερινό δήμο Άργους Μυκηνών. Ο κ. Χειβιδόπουλος ήταν αντινομάρχης την περίοδο που ο Δήμος Άργους Μυκηνών μπήκε στην καραντίνα των περιορισμών των ΖΟΕ οι οποίες έχουν βλάψει ανεπανόρθωτα τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Έτσι ο κ. Χειβιδόπουλος που δεν ήθελε να ακούσει για τις πολιτικές του ευθύνες για ένα τόσο σοβαρό θέμα που ταλανίζει τον τόπο μας προτίμησε να απέχει από τη συνεδρίαση στην οποία αποφασίσαμε την υποβολή πρότασης για τα ΤΠΣ τα οποία θα μας απαλλάξουν από τις ΖΟΕ που εκείνος μας έφερε.

Το πολιτικό αισθητήριο του κόσμου για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι λειτούργησε και με την επιλογή του στο πρόσωπο του Δημήτρη Καμπόσου και την απόλυτη πλειοψηφία που έδωσε στην παράταξη μας μπορούμε να αναλάβουμε τις πρωτοβουλίες που πρέπει και τις αποφάσεις εκείνες που θα πάνε τον τόπο μας μπροστά.

Ο κόσμος για άλλη μια φορά επίλεξε σοφά».