Άμεσα, άπλετο φως, πριν η ΝΔ λαβωθεί κατάκαρδα!

Κοριός «έπιασε» στελέχη της Νέα Δημοκρατίας να παραγγέλνουν ανήλικες;09-07-2020 20:14   

ΕΛΛΑΔΑ. Η υπόθεση με τον κοριό της ΕΥΠ που έχει πιάσει συνομιλίες πρώην στελεχών της ΝΔ με κυκλώματα της νύχτας έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ αφού οι διάλογοι δημοσιεύθηκαν σε μερίδα του Κυριακάτικου Τύπου, δηλητηριάζοντας το ήδη βαρύ πολιτικό κλίμα.
Στα συγκεκριμένα ρεπορτάζ δημοσιεύονται διάλογοι ανθρώπων της νύχτας με στελέχη της ΝΔ για ζητήματα που έχουν σχέση με σωματεμπορία ανήλικων κοριτσιών.
Ήδη μάλιστα στα δημοσιογραφικά γραφεία ακούγονται – κυκλοφορούν και συγκεκριμένα ονόματα γαλάζιων στελεχών. Πρόκειται για δυο στελέχη της ΝΔ, αρκετά αναγνωρίσιμα στην κοινή γνώμη.
Το θέμα προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης, αφού οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις έρχονται σε μια περίοδο σκληρής πόλωσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Όμως παρόλα αυτά είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο οι περιπτώσεις αυτές αποκαλύπτονται εν έτει 2020, αφού είναι γνωστές στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών από το 2016;
Για ποιο λόγο δεν κινήθηκε η Δικαιοσύνη το 2016 να διαπιστώσει τι συμβαίνει;
Όπως αναφέρουν αθηναϊκά ΜΜΕ «οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν πρώην υπουργό της ΝΔ ο οποίος έχει διατελέσει και δήμαρχος, αλλά και για έναν πρώην υφυπουργό της Νέας Δημοκρατίας».
Προς το παρόν η Νέα Δημοκρατία, επίσημα δεν έχει τοποθετηθεί για αυτές τις υποθέσεις, ενώ ούτε η δικαιοσύνη έχει κινήσει κάποιες διαδικασίες.
Το βέβαιον είναι ότι η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή για να μένει ανεξιχνίαστη, αν όλα όσα γράφτηκαν είναι αληθή.
Αν πάλι είναι ψεύδη τα όσα αποκαλύφθηκαν τότε είναι ντροπή να σπιλώνονται άνθρωποι στον βωμό της οποιασδήποτε πολιτικής αντιπαράθεσης.
Αυτός είναι ο λόγος που η ίδια η ΝΔ πρέπει να επιδιώξει την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ