Μάνη: Δείτε σε ποιους ανήκει ο πολυτελέστατος ξενοδοχειακός παράδεισος…

Το όνομά αυτού: euforia

08-07-2020 09:16   

MANH. Πρόκειται για έναν μικρό επίγειο παράδεισο, προστατευμένο μέσα στα βουνά, κοντά στον Ταΰγετο, μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα, στη Μάνη. Το κτήμα, ιδιοκτησίας δύο πασίγνωστων Ελλήνων, διαθέτει πέντε πέτρινες πολυτελείς κατοικίες με μίνιμαλ αρχιτεκτονική που είναι χτισμένες στην καρδιά του κτήματος. Βρίσκονται δίπλα στο φαράγγι του Κοσκορακά, στο

ρέμα του Ριντόμου και η θέα είναι πραγματικά εκπληκτική. Σου κόβει την ανάσα.

Κάθε κατοικία διαθέτει ένα master bedroom με διπλό κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο, living room με sofa bed, τζάκι και πετροκτιστο μπάνιο.

Το κτήμα διαθέτει και οικολογικό μποστάνι που είναι γεμάτο από βιολογικά μπρόκολα, τομάτες, μελιτζάνες, αγκινάρες, θυμάρι και superfoods, κατάλληλα για όσους θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους δίπλα στη φύση και να συνεχίσουν το υγιεινό τρόπο διατροφής τους.

Αρκεί να δείτε το παρακάτω βίντεο για να διαπιστώσετε και εσείς πόσο μοναδική είναι η θέα και πώς κόβει την ανάσα στον επισκέπτη.

Μπορεί να είναι πολλοί οι επώνυμοι που το έχουν επισκεφτεί, άλλοι τόσοι όμως είναι και οι ξένοι τουρίστες που οργανώνουν τα βράδια υπέροχες ελληνικές βραδιές και διασκεδάζουν μέχρι το πρωί.

Σε ποιούς όμως ανήκει αυτό το «στολίδι» της Μεσσηνίας; Στην Βίκυ Σταυροπούλου και στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη!

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ