ΕΛΛΑΔΑ. Η Έρρικα Πρεζεράκου έχει καταγωγή από τη Μάνη, αλλά γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σπούδασε χορογραφία στο Imperial Society of Teachers of London και Διοίκηση και Marketing στο Deree College. Από τα 17 εργάστηκε ως υπεύθυνη παραγωγής σε ναυπηγείο, βοηθός σκηνοθέτη, χορογράφος.
Συντονίστρια προγράμματος σε στούντιο ηχογραφήσεων, group manager σε συναυλίες. Εντελώς απροσδόκητα ήρθε σε επαφή με τον αθλητισμό και το αγώνισμα του άλματος επί κοντώ. Σε τρία χρόνια σημείωσε την δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, η οποία αποτελούσε και το χαμηλό όριο (4,25μ.) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Το 2007 κατέλαβε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο και το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Το 2004 ξεκίνησε μια μελέτη που ολοκλήρωσε το 2008 και έφτιαξε το Replayce, το οποίο έχει κατοχυρώσει και είναι παγκόσμια καινοτομία. Αυτή τη στιγμή εδρεύει στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου.
Το Replayce είναι μια μελέτη η οποία σαν στόχο είχε να συνδυάσει την λογική με το συναίσθημα, το αποτέλεσμα με τη χαρά και την άσκηση με το παιχνίδι είχε μεγάλη ανταπόκριση.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απολάμβαναν την αίσθηση του παίζω, γελάω, χαίρομαι για 1½ ώρα, ενώ στην πραγματικότητα παρακολουθούσαν ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης στηριγμένο στον κλασικό αθλητισμό.

Ταυτόχρονα όμως απασχολεί και άλλες στήλες όταν φωτογραφίζεται ενώ αναδύεται από την πισίνα…