Συνελήφθη στη Μάνη για παράνομο κυνήγι με συρματοθηλιές!



03-07-2020 14:43   

ΓΥΘΕΙΟ. Οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες του Νομού Λακωνίας έγιναν αποδέκτες κάποιων καταγγελιών την προηγούμενη εβδομάδα, που ανέφεραν ότι στην περιοχή της Τ.Κ. Παλαιόβρυσης του Δήμου Ανατολικής Μάνης είναι τοποθετημένες συρματοθηλιές (βρόγχοι), οι οποίες προορίζονταν για την σύλληψη αγριόχοιρων. Οι καταγγελίες επίσης ανέφεραν ότι σε αυτές τις θηλιές είχαν πιαστεί ακόμη και κυνηγετικά σκυλιά!

Έτσι, το πρωινό της Δευτέρας 29ης Ιουνίου οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες σε συνεργασία με τους Δασοφύλακες του Δασαρχείου Γυθείου, με τους οποίους υπάρχει άριστη συνεργασία εδώ και χρόνια, έσπευσαν στην περιοχή αυτή, ανακάλυψαν τις συρματοπαγίδες και έθεσαν την περιοχή υπό παρακολούθηση. Κάποιες ώρες αργότερα εμφανίστηκε ο κάτοχός τους και άρχισε να τις ελέγχει.

Άμεσα προέβησαν στην σύλληψη του ατόμου αυτού (αλβανικής καταγωγής), το οποίο και παραδέχτηκε τις παράνομες πράξεις του υποδεικνύοντας τους ταυτόχρονα και άλλες θηλιές τις οποίες είχε τοποθετήσει και οι Θηροφύλακες δεν είχαν καταφέρει να ανακαλύψουν! Ακολουθήθηκε αυτόφωρη διαδικασία, κατάσχεση των πειστηρίων της παράνομης θήρας και η υποβολή της σχετικής δικογραφίας στο Δασαρχείο Γυθείου.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ