Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Χρήστος Θ. Κωνσταντάκος
Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ξηροκάμπι ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 88χρονου Χρήστου Θ. Κωνσταντάκου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Χαρίκλεια, τα παιδιά του Θεόδωρος – Ιουλία, Αναστασία – Ευάγγελος και Ξανθή – Παναγιώτης, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασιλική Μητράκου
Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Ζωδόχου Πηγής στη Μαγούλα ετελέστθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 93χρονης Βασιλικής Μητράκου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Μανώλης – Έφη Μητράκου και Βασιλική Καταραχιά , τα εγγόνια της, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Χρήστος Δ. Χαλουλάκος
Την Πέμπτη 25 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 36χρονου Χρήστου Δ. Χαλουλάκου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή οι γονείς του Δημήτρης – Παναγιώτης, ο παππούς του Αθανάσιος, τα αδέρφια του Σταυρούλα και Αθανάσιος, οι θείοι του, οι θείες του, τα ξαδέρφια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη (Νίτσα) Νικ. Λεβιδιώτη
Το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Νικ. Λεβιδιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτριος – Μεταξία, Βασίλειος – Σταματική και Μαρία – Ταξιάρχης, τα εγγόνια της Παναγιώτης, Δήμητρα, Νικόλαος, Άννα και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Νικ. Δήμας
Το Σάββατο 27 Ιουνίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Νικ. Δήμα . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Νικόλαος – Παναγιώτα και Νεκταρία, ο εγγονός του Παναγιώτης και οι λοιποί συγγενείς του.

Αγγελική Χ. Κρικέλλα
Το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Αγγελικής Χ. Κρικέλλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νεοκλής – Αμαλία και Δήμητρα –Γιάννης, η αδερφή της Ελένη Σούπου, τα εγγόνια της Αγγελική, Λεώνη, Αντρέας, Χρήστος, Παναγιώτης και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεωργία Νικολοπούλυο
Το Σάββατο 27 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Γεωργίας Νικολοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Σωτήριος Νικ. Ζέρβου
Την Κυριακή 28 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σωτήριου Νικ. Ζέρβου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χριστίνα, τα παιδιά του Πέγκυ –Παναγιώτης και Νικόλαος – Νίκη, τα εγγόνια του Όλγα και Αλέξανδρος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Ι. Χρυσάφης
Την Κυριακή 28 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Ι. Χρυσάφη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Ιωάννης – Λιλιάνα, ο αδερφός του Λάμπης, η ανιψιά του Έλενα και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Β. Ιάτρου
Την Κυριακή 28 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στον Λογκανίκο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Β. Ιάτρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κατίνα, τα παιδιά του Βασίλης, Ηλίας και Αλέξανδρος, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Α. Σκρεπέτης
Την Κυριακή 28 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Α. Σκρεπέτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα τέκνα του Αποστόλης – Ελισάβετ και Ιωάννα – Γεώργιος, τα εγγόνια του Παναγιώτα, Γεωργία, Νικόλαος, Δήμητρα, Κωνσταντίνος και οι λοιποί συγγενείς του.

Σοφία Ηλ. Αντωνίου
Την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 9:00 π.μ. στον Ιερά Μονή Ζερμπίτσας τελείται το τρίμηνο μνημόσυνο της Σοφίας Ηλ. Αντωνίου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα της Ελένη, τα αδέρφια της Δημήτριος – Αναστασία Αντωνίου, Σωτηρία – Παναγιώτης Καππάκος και Αθανασία – Σταύρος Αραχωβίτης, οι θείοι της, οι θείες της, τα εγγόνια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Στρατηγούλα Δ. Αγγελοπούλου
Την Κυριακή 28 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στο Θεολόγο τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Στρατηγούλα Δ. Αγγελοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ιωάννης, τα παιδιά της Παναγιώτης και Ευανθία, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικούς σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη, στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.