Πετρούνιας: «Οι αθλητικές εγκαταστάσεις ρημάζουν από το 2002»

Ο Αυγενάκης έχει τη μικρότερη ευθύνη25-06-2020 10:37   

ΕΛΛΑΔΑ. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης, μανιάτης Λευτέρης Πετρούνιας, αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, τονίζοντας ωστόσο πως αυτά προϋπάρχουν και δεν είναι αποκλειστική ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να απαντάει στον Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούν στο Εθνικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά και στο συμβάν που είχε προηγηθεί με τις πλημμύρες στις εγκαταστάσεις. Ο «άρχοντας των κρίκων» μάλιστα φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, μετά την αγανάκτηση που είχε εκφράσει, μέσω των social media.

«Όπως λέμε αυτά που μας ενοχλούν, πρέπει να λέμε και αυτά που συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Οι επισκευές έχουν ήδη ξεκινήσει, ο κλιματισμός είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από παλαιότερα και αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις είναι ότι ουδέποτε είχα σκοπό να ρίξω βολές προς οποιαδήποτε κυβέρνηση. Επιτρέψτε μου να πω ότι ο κύριος Αυγενάκης έχει τη μικρότερη ευθύνη. Αυτές οι εγκαταστάσεις είναι από το 2002 και ρημάζουν και δεν έχει πέσει ούτε ένα ευρώ από τότε», τόνισε ο Λευτέρης Πετρούνιας, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού απάντησε στις δηλώσεις του Έλληνα Ολυμπιονίκη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, γράφοντας: «Μπορεί να έχουμε τη μικρότερη ευθύνη, όπως λέει ο Λευτέρης Πετρούνιας, αλλά οι προσπάθειες μας, για φροντίδα και αναβάθμιση όλων των εγκαταστάσεων της ΓΓΑ, είναι συνεχής και αδιάκοπες. Για να προπονούνται σε ασφαλείς και κατάλληλες συνθήκες Πρωταθλητές, αθλητές και αθλούμενοι».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ