ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Οι φυσιολάτρες του Συλλόγου Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ο Ευκλής'' εξόρμησαν την Κυριακή 21 Ιουνίου, στα πετρόκτιστα καλντερίμια της Μάνης. Με οδηγό τον μόνιμο κάτοικο και μέλος του συλλόγου Σταύρο Ασημάκο οι εξήντα δυο λάτρεις της φύσης ξεκίνησαν από την Καρδαμύλη, ανηφόρησαν στο Πετροβούνι, απόλαυσαν την δροσιά στο Λοσνί, θαύμασαν το όμορφο χωριό Προάστιο και κατηφόρισαν τέλος μέχρι την παραλία του Φονέα για το θαλασσινό τους μπάνιο, αφού πρώτα εξερεύνησαν την σπηλιά Βατσινίδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, σε αυτήν την εξόρμηση ευχάριστη νότα ήταν οι οκτώ μικροί περιηγητές, ηλικίας από 6 έως 14 ετών, όπου χάρηκαν μαζί με τους γονείς τους όλη την διαδρομή των 6.800 μέτρων και υποσχέθηκαν, ότι θα ξανα συμμετάσχουν στην επόμενη εξόρμηση.

Το Σάββατο 27 Ιουνίου, στις 7:30 μ.μ. ο δραστήριος καλαματιανός σύλλογος προσκαλεί στην εκδήλωση δωρεάν ανταλλαγής βιβλίων με τίτλο: ''Βιβλία που ζητούν, να αγαπηθούν πάλι από την αρχή! '', η οποία θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο των γραφείων του, τέρμα Αριστομένους 56, αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.

Σύλλογος Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας "ΕΥΚΛΗΣ"
efklis1894@gmail.com
http://spok-efklis.webnode.gr