ΤΡΙΦΥΛΙΑ. Στην Τριφυλία και συγκεκριμένα στο Σιδηρόκαστρο θα βρεθεί, σύμφωνα με το Δήμο Τριφυλίας, την Παρασκευή ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μάλιστα, συγκλήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη, εκ των οποίων το δεύτερο έχει ως εξής: «Έγκριση δαπάνης φιλοξενίας για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Χαρδαλιά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο χώρο όπου θα στεγασθεί το Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, στην Τ.Κ. Σιδηροκάστρου, ΔΕ Αυλώνος».

«Στις 26/6/2020, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Χαρδαλιάς, θα επισκεφθεί την Τ.Κ. Σιδηροκάστρου της ΔΕ Αυλώνος, όπου παρουσία του δημάρχου Τριφυλίας, εκπροσώπων της Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Μεσσηνίας και του Δήμου, θα γνωρίσει το χώρο όπου σύντομα θα στεγασθούν οι υπάλληλοι του Εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου», αναγράφεται στην εισήγηση του δημάρχου Τριφυλίας, Γιώργου Λεβεντάκη. Ακολούθως, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι ο Δήμος θα προβεί σε παράθεση μπουφέ φιλοξενίας προς τιμήν του με συνολική δαπάνη 400 ευρώ (ποσό με ΦΠΑ 24%), την οποία καλείται να εγκρίνει η Ο.Ε.