Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Δημήτριος Κ. Κρατημένος
Την Κυριακή 21 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ξηροκάμπι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Κ. Κρατημένου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Κωνσταντίνος – Ιωάννα, ο παππούς του Παναγιώτης, οι θείοι του, τα ξαδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γαννούλα Καλομοίρη (Πρεσβυτέρα)
Την Κυριακή 21 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Βορδόνια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γιαννούλας Κολομοίρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός της Ιερέας Σπυρίδωνα Καλομοίρης, η κόρη της Γεωργία, τα εγγόνια της Ελίνα, Χρήστος και οι λοιποί συγγενείς της.

Μενέλαος Σ. Πηγαδιώτης
Την Κυριακή 21 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40 ήμερο μνημόσυνο του Μενέλαου Σ. Πηγαδιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Μάκης – Τασία και Κώστας – Εύη, τα εγγόνια του Ευαγγελία, Κέλλυ, Εύα και Δήμητρα, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Άννα Γ. Καρρά
Την Κυριακή 21 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Άννας Γ. Καρρά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σπύρος και Παναγιώτα – Ανδρέας, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γιαννούλα Γ. Νικολοπούλου (Χήρα)
Την Κυριακή 21 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγιών Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γιαννούλας Γ. Νικολοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτρης, Παναγιώτα – Γιώργος, Κωνσταντίνος και Ευστράτιος – Ευθυμία, τα αδέρφια της Θεοφανία – Γιώργος και Αγγελική – Στράτιος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικούς σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη, στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.