«Το Μουσείο της Σπάρτης παίρνει σάρκα και οστά με καθυστέρηση 25 χρόνων!»16-06-2020 18:44   

ΣΠΑΡΤΗ. Σε δήλωση προέβη σήμερα ο πρ. υπουργός και πρόεδρος του σωματείου «Φίλοι του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης» Γιάννης Βαρβιτσιώτης για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάθεσης της Μελέτης του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Σπάρτης.

«Η σημερινή μέρα, με την υπογραφή της σύμβασης για την ανάθεση της μελέτης του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης είναι μια ξεχωριστή μέρα για την Σπάρτη, την Λακωνία και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς το έργο πνοής που είναι το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Σπάρτης, αρχίζει πλέον με καθυστέρηση  25 ετών ( 1995-2020) να παίρνει σάρκα και οστά.
Χαίρομαι που είχα την τιμή και την τύχη να συμμετέχω μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου τα τελευταία χρόνια ως Πρόεδρος του Σωματείου Φίλοι του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης, στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε ώστε να γίνει πραγματικότητα η σημερινή μέρα.
Σήμερα δεν είναι μέρα ούτε για να ασκήσουμε κριτική για τις καθυστερήσεις , ούτε για να εμπλακούμε σε μια καταστροφική για τον τόπο μας εσωστρέφεια. Είναι μέρα μεγάλης χαράς , είναι  μέρα σταθμός και αφετηρία του νέου μας αγώνα για την υλοποίηση του έργου του Νέου Μουσείου, για να πετύχουμε να κόψουμε και την κορδέλα των εγκαινίων του Μουσείου μας».

Δείτε αύριο στο notospress.gr αναλυτικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης.

Ετικέτες: NEO MOΥΣΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ