ΕΛΛΑΔΑ. Μέσα από το κανάλι της στο YouTube «GoodLife by Gina» μοιράζεται τις δικές της συμβουλές ευεξίας και αποκαλύπτει πολύτιμα μυστικά ομορφιάς. Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram, η Τζίνα Αλιμόνου μιλάει για μόδα και συμβουλεύει όλες τις γυναίκες να επενδύσουν σε ένα καλό μαύρο μαγιό.

Η Τζίνα Αλιμόνου ποζάρει στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό με έναν ώμο στην πισίνα και σημειώνει: «Το μαύρο μαγιό είναι πάντα θηλυκό, σέξι και κομψό! Επενδύστε σε ένα ποιοτικό μαγιό με καλή πλέξη που θα αγκαλιάζει όμορφα το σώμα σας και θα αντέξει για πολλά ακόμα καλοκαίρια! Τάση φέτος, τα μαύρα ολόσωμα μαγιό με γεωμετρικά κοψίματα!».

Η Τζίνα Αλιμόνου είναι μια γυναίκα που αγαπάει τη μόδα και ξέρει από στιλ. Αλλωστε πρώτα έγινε μοντέλο (σε ηλικία 17 ετών, έλαβε μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς Top Model of the Year όπου κέρδισε τον πρώτο τίτλο) και στη συνέχεια ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής.

Οι φωτογραφίες της με μαύρο μαγιό και εντυπωσιακά μαύρα γυαλιά ενθουσίασαν τους θαυμαστές της και την αποθέωσαν για το καλλίγραμμο κορμί της.