ΠΥΡΓΟΣ. Αγωνία δίχως τέλος για τους συγγενείς και φίλους μίας 19χρονης κοπέλας από την περιοχή της Δεξαμενής Πύργου στην γειτονική Ηλεία, της οποίας τα ίχνη εδώ και περίπου 2 εβδομάδες έχουν χαθεί και η κοπέλα δεν έχει δώσει κανένα απολύτως δείγμα ζωής στους δικούς της ανθρώπους.
Όλο αυτό το διάστημα όπως αναφέρει το σάιτ της εφημερίδας Πατρίς, διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό της, τα αποτελέσματα των οποίων ίσως έχουν ευτυχή κατάληξη τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Για λόγους που παραμένουν άγνωστοι μέχρι στιγμής, η νεαρή κοπέλα έφυγε από το σπίτι της την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 και όλο αυτό το διάστημα η αγωνία των ανθρώπων της είναι τεράστια, μιας και δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους. Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών ξεκίνησαν μια μέρα αργότερα, το Σάββατο 30 Μαΐου, όταν και δηλώθηκε επίσημα η εξαφάνιση της από τους γονείς της. Μέχρι στιγμής οι έρευνες παραμένουν άκαρπες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές δείχνουν να είναι κοντά στον εντοπισμό της νεαρής κοπέλας και στην ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης.

Λίγους μήνες νωρίτερα η κοπέλα είχε ξαναφύγει από το σπίτι για τρεις ημέρες. Η υπόθεση τότε είχε αίσιο τέλος, αφού είχε εντοπιστεί στην περιοχή της Πάτρας.