ΕΛΛΑΔΑ. Μετά από 450 εκατομμύρια ευρώ, 33 χρόνια και 41 τίτλους ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε τον επίλογο της χρυσής εποχής της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό, αρνούμενος το ξεπούλημα της Λεωφόρου.
Σε μια ιστορική συνέντευξη Τύπου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της ενασχόλησης της οικογένειας Γιαννακόπουλου με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας τον απολογισμό των 33 ετών παρουσίας της, στη διάρκεια της οποίας δαπάνησε περισσότερα από 450 εκατομμύρια ευρώ και έφερε στο «τριφύλλι» 41 τίτλους.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου ενημέρωσε τους φιλάθλους για όλα τα δεδομένα στο θέμα του Βοτανικού, ξεκαθαρίζοντας πως αρνείται το ξεπούλημα της Λεωφόρου που επιζητούν κάποιοι, μίλησε για την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και γενικότερα για όλα τα ζητήματα που αφορούν στον Σύλλογο.
Μετά το τέλος του αρχικού τμήματος της ομιλίας του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, λύνοντας όλες τις απορίες που τυχόν υπήρχαν για κάθε θέμα που αφορά τον Παναθηναϊκό και τον ίδιο…

Δείτε εδώ