ΤΡΙΠΟΛΗ. Συλλυπητήρια για τον πρόωρο θάνατο του τέως Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή εκφράζουν με΄σα από το notospress.gr ο βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης, τα Επιμελητήρια Λακωνίας, Μεσσηνίας και Αρκαδίας και η Περιφερειακή Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Πελοποννήσου.
Ο αποχαιρετισμός του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, του οποίου διετέλεσε πρόεδρος έχει ως εξής:

«Έφυγε» ο Δημήτρης Παυλής
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο επιχειρηματικός κόσμος της Αρκαδίας αποχαιρετούν με θλίψη και σεβασμό τον Δημήτρη Παυλή τον τ. Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που έφυγε από τη ζωή, αλλά όχι από την καρδιά μας.
Ο Δημήτρης Παυλής με το επιμελητηριακό και επαγγελματικό του έργο, αποτέλεσε εμβληματική μορφή της ιστορίας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.
Συνέδεσε την πορεία του στα όργανα διοίκησης του Επιμελητηρίου με μια ολόκληρη εποχή, από το 1998 μέχρι και το 2009 και υπηρέτησε τόσο την επιχειρηματικότητα όσο και την τοπική κοινωνία από πληθώρα θέσεων ευθύνης, παραμένοντας πάντα ενεργός στο επάγγελμα του οικονομολόγου.
Ο Δημήτρης Παυλής σφράγισε με την παρουσία του το Επιμελητήριο Αρκαδίας και τον εμποροβιομηχανικό και επαγγελματικό στίβο ως Πρόεδρος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου από το 2002 έως το 2009 και την τοπική πολιτική σκηνή ως Δήμαρχος Τρίπολης από το 2014 έως το 2019.
Συμμετείχε, επί δεκαετίες, στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, αφήνοντας παρακαταθήκες προσφοράς και διαρκούς ανάδειξης του ρόλου του Επιμελητηρίου, ενώ από τη θέση του Προέδρου στο Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής & Ασφάλειας Εργαζομένων του παραρτήματος Πελοποννήσου, στον φορέα εκτέλεσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Καινοτομίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στο Κέντρο Επιχειρηματικής & Τεχνολογικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου συνέβαλε στην αναπτυξιακή πορεία της Αρκαδίας και ολόκληρης της Πελοποννήσου.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας είναι αυτό που είναι σήμερα, ένα Επιμελητήριο με δράσεις και παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα της επιχειρηματικής ζωής της χώρας, με συμμετοχή σε ευρωπαϊκά δίκτυα συνεργασίας για την επιχειρηματικότητα και παρουσία στην τοπική κοινωνία και τα τοπικά δρώμενα, γιατί ο Δημήτρης Παυλής το έβαλε σε αυτήν την πορεία.
Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Αρκαδίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Ένα είναι σίγουρο: δεν θα ξεχαστεί.
Καλό σου ταξίδι Πρόεδρε.