ΣΠΑΡΤΗ. Από σήμερα, Δευτέρα, 1η Ιουνίου 2020, τα γραφεία του Ινστιτούτου Σπάρτης λειτουργούν και πάλι, μετά από μια μακρά περίοδο ευρύτερης κοινωνικής αποστασιοποίησης.
Όπως αναφέρεται σε δημόσια επικοινωνία του Ινστιτούτου «η εργασία συνεχίστηκε από απόσταση και πολλά σημαντικά πράγματα έγιναν κατά την περίοδο αυτή του #ΜένουμεΣπίτι! Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση δράσεων που στοχεύουν στο να συμβάλουμε στην αναβάθμιση του πολιτιστικού γίγνεσθαι της πόλης μας, αλλά και της Λακωνίας εν γένει, από την πλευρά της Διοίκησης και των στελεχών του Ινστιτούτου Σπάρτης θα εντατικοποιηθούν και η συμμετοχή του καθένα και της καθεμίας από εσάς είναι απολύτως απαραίτητη στην εθελοντική μας αυτή προσπάθεια.
#ΜένουμεΑσφαλείς και συνεχίζουμε δυναμικοί και δημιουργικοί!
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά από τις 09:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. τηλεφωνικά στους αριθμούς: 2731089800 και 6987700902, ενώ μπορείτε να μας στέλνετε ηλεκτρονικά μηνύματα στο: institoutospartis@gmail.com καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Linkedin και Instagram).
Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλό μήνα και ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι! Παραφράζοντας δε λίγο τον μονεμβασιώτη ποιητή μας, ελπίζουμε πως:
«… αυτό το καλοκαίρι
με τα τζιτζίκια του, τα δέντρα του, τη θάλασσά του,

και με την υποκριτική ευσπλαχνία του, θα ‘ναι το
τελευταίο….»
που θα περάσουμε δίχως να αγκαλιάζουμε ελεύθερα τα αγαπημένα μας πρόσωπα!»