Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Κωνσταντίνος Α. Σκρεπέτης

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 82χρονου Κωνσταντίνου Α. Σκρεπέτη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Γεωργία, τα τέκνα του Αποστόλης – Ελισάβετ και Ιωάννα – Γεώργιος, τα εγγόνια του Παναγιώτα, Γεωργία, Νικόλαος, Δήμητρα, Κωνσταντίνος και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Νικ. Λεβιδιώτη
Την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 17:00 στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 70χρονης Ελένης Νικ. Λεβιδιώτη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, Δημήτριος – Μεταξία, Βασίλειος – Σταματική και Μαρία – Ταξιάρχης, τα εγγόνια της Παναγιώτης, Δήμητρα, Νικόλαος, Άννα και οι λοιποί συγγενείς της.

Άγις Γ. Διακουμάκος
Την Κυριακή 31 Μαΐου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Άγιδος Γ. Διακουμάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αγλαία, τα παιδιά του Γιώργος – Χρύσα, Κώστας – Μόνικα και Βενετία – Νίκος, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αριστομένης Σ. Οικονόμου
Την Κυριακή 31 Μαΐου στον Ιερό Ναό Εισόδια Θεοτόκου στη Γκοριτσά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αριστομένη Σ. Οικονόμου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα ανίψια του Χριστίνα – Γεώργιος Κοκκίνης, τα εγγόνια Παναγιώτης – Βικτωρία και Μαγδαληνή, τα ξαδέρφια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Παπανικολάου
Την Κυριακή 31 Μαΐου στον Ιερό Ναό Άγιοι Ταξίαρχοι στους Βουτιάνους τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Παπανικολάου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νικολέτα – Παπανικολάου, Σπυρίδων- Ασπασία Παπανικολάου, Ξακουστή – Ηλίας Φιφλής και Δήμητρα - Σταύρος Κούβαρης, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.


* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικούς σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη, στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.