ΤΡΙΠΟΛΗ. Για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και τους στόχους του Αστέρα Τρίπολης στα play out μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μποροβήλος, στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΠΟ: «Συνηθίζω να παίρνω τις αποφάσεις μου στην κατάλληλη χρονική στιγμή. Είναι νωρίς ακόμα για να κάνουμε προεκλογικό αγώνα με δεδομένο ότι η Λίγκα δεν είναι κάποιος οργανισμός, ο οποίος επηρεάζει τα του ποδοσφαίρου. Περισσότερα θα λέγαμε ότι είναι διαδικασίες που θα πρέπει να ολοκληρωθούν. Από εκεί και πέρα είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε αυτά».

Για το αν υπάρχει πλάνο για την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες: «Πλάνο δεν έχει μελετηθεί από τώρα. Αυτό το οποίο μπορώ να πω, πως εφόσον αρχίζει το ποδόσφαιρο και μπαίνει πάλι σε μία σχετική κανονικότητα, τότε μπορούμε να πούμε ότι μπορούμε να δούμε κάποια στιγμή και μια μικρή παρουσία φιλάθλων στο μέλλον. Αλλά πάμε εμείς να γίνουμε οι πρώτοι της Ευρώπης; Βλέπετε τα υπόλοιπα πρωταθλήματα δεν έχουν κόσμο στα γήπεδα. Εμείς τώρα να φανούμε ότι κάτι ξέρουμε περισσότερο; Νομίζω κάποιο λάθος θα κάνουμε. Είμαι επιφυλακτικός γι' αυτό το θέμα. Προέχει το θέμα της υγείας. Να ολοκληρωθεί η χρονιά και να δούμε πως θα ξεκινήσουμε και του χρόνου. Που είναι πιο σημαντικό θέμα αυτό της επόμενες σεζόν».

Για τα έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα: «Αυτό θα το καθορίσουν οι συνθήκες που θα διεξαχθεί το επόμενο πρωτάθλημα. Αν το επόμενο πρωτάθλημα πραγματικά είναι χωρίς θεατές, είναι λογικό να δούμε κι εμείς με τους τηλεοπτικούς παρόχους μας αν και κατά πόσο θα μπορέσουμε να έχουμε ένα κομμάτι αποζημίωσης λόγω των απωλειών των εισόδων από τα εισιτήρια. Αυτό αποτελεί μια διαπραγμάτευση που θα πρέπει να γίνει στον καιρό της».

Για την παρουσία και τους στόχους του Αστέρα στα Play-Out: «Είναι γεγονός ότι όταν μιλούσαμε για καθιέρωση των Play-Off και Play-Out , φανταζόμαστε ένα ανταγωνιστικό προϊόν, μία πιο ανταγωνιστική διοργάνωση. Πράγματι υπάρχουν κάποιες βαθμολογικές διαφορές τόσο στα Play-Off όσο και στα Play-Out, που κόβουν την αδρεναλίνη που είναι το κύριο συστατικό του ποδοσφαίρου. Ομως πάντα υπάρχουν κίνητρα. Επαναλαμβάνω ότι ο πρώτος των Play-Out, ενδεχομένως υπό προϋποθέσεις θα μπορέσει να εκπροσωπήσει την χώρα στην Ευρώπη, εάν καμιά ομάδα δεν πάρει άδεια από τις ομάδες που συμμετέχουν στα Play-Off».