ΣΠΑΡΤΗ. Στα πλαίσια της εκπόνησης Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), με στόχο την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του οδικού δικτύου και του δημόσιου χώρου, έχει γίνει σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου Σπάρτης www.sparti.gov.gr. Συγκεκριμένα στα «Τελευταία νέα» αλλά και στην καρτέλα «ΚΑΤΟΙΚΟΙ» - «Σ.Β.Α.Κ.») έχει αναρτηθεί η πρόταση για την Κυκλοφοριακή μελέτη του εφικτού και των επιπτώσεων της ανάπλασης, μόνο του κεντρικού τμήματος της πόλης της Σπάρτης, που εξυπηρετεί το όραμα και τις απαιτήσεις του σχεδιασμού, όπως αυτές προέκυψαν από τις προτάσεις και τις διαβουλεύσεις με το κοινό και με το δίκτυο φορέων.

Επιπλέον έχει αναρτηθεί τεχνική έκθεση και χάρτες που αφορούν το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου της Σπάρτης (Open Mall) προς ενημέρωσή των πολιτών.

Ο Δήμος Σπάρτης παρακαλεί τους κατοίκους και τους φορείς της Σπάρτης αλλά και των περιχώρων, να μελετήσουν το αναρτημένο υλικό και να αποστείλουν τις απόψεις τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση texnikispartis@gmail.com μέχρι την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020.

Οι απόψεις και οι παρατηρήσεις όλων μας είναι πολύ σημαντικές για την λήψη των βέλτιστων μέτρων που αφορούν την κινητικότητα εντός του αστικού ιστού και την μέγιστη κοινωνική αποδοχή τους.

Σημειώνεται επίσης ότι η συνολική πρόταση που αφορά την ευρύτερη περιοχή μελέτης, θα κοινοποιηθεί μελλοντικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:

2731363351 (κ. Δήμητρα Κατσώλα)

2731363352 (κ. Άννα Καρακίτσου)

2731094192 (γραμματεία)