Σε Βαλιώτη, ΔΕΥΑΣ και «Φιλόδημο» πιστώνονται τα έργα της ΔΕΥΑ Σπάρτης28-05-2020 18:12   

ΣΠΑΡΤΗ. Με ανακοίνωση της Παράταξης του Β. Βαλιώτη «Ενωτική Δημοτική Κίνηση Σπάρτης» διευκρινίζεται ότι τα έργα που ανακοίνωσε προ ημερών η Διοίκηση της ΔΕΥΑ Σπάρτης είναι έργα που προετοίμασε, σχεδίασε και ενέταξε για χρηματοδότηση η Δημοτική Αρχή του Βαγγέλη Βαλιώτη σε συνεργασία με την ΔΕΥΑΣ. Στην ανακοίνωση εκφράζεται η ελπίδα να γίνει και σωστή επίβλεψη των έργων ώστε να αποδοθούν στους πολίτες.

«Τρία σημαντικά έργα υποδομών, συμβασιοποιήθηκαν και θα εκτελεστούν.
Έργα που αφορούν:
•    την βελτίωση της ύδρευσης και
•    την αντιπλημμυρική θωράκιση της Σπάρτης
•    την βελτίωση της ύδρευσης στην Κοινότητα Αγίας Ειρήνης

συνολικού προϋπολογισμού 4.606.250,00€

Τα έργα αυτά εντάσσονται σ΄ ένα συγκεκριμένο πλαίσιο έργων που αφού μελετήθηκαν από την τεχνική υπηρεσία της ΔΕΥΑΣ, διεκδικήθηκε και εξασφαλίστηκε η χρηματοδότησή τους από το  πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.
Έργα που έχουν ονοματεπώνυμο, και αυτό είναι της προηγούμενης διοίκησης Βαλιώτη και των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΣ (διευθυντή και τεχνικής υπηρεσίας).

Ευελπιστούμε ότι με τη σωστή επίβλεψη τα συγκεκριμένα έργα θα λύσουν σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει  η πόλη μας  και θα  συμβάλουν στην ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες, στη βελτίωση της καθημερινότητας τους, αλλά και στην προστασία του κοινωνικού αγαθού, του νερού».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ