Προετοιμασία του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Πετρίνας για την αντιπυρική περίοδο

27-05-2020 16:57   

ΠΕΤΡΙΝΑ. Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λακωνίας Θεόδωρου Βερούρτη και του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου Αντιπυράρχου Κωνσταντίνου Γραφάκου, ολοκληρώθηκε η γενική συγκέντρωση των Εθελοντών Πυροσβεστών και των ομάδων Πολιτικής Προστασίας των Τοπικών Κοινοτήτων που ανήκουν της περιοχή ευθύνης του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Πετρίνας, που πραγματοποίησε ο Διοικητής του Σταθμού Πυρονόμος Αραχωβίτης

Βασίλειος την Κυριακή και Δευτέρα 24 & 25 Μαΐου 2020.

Σκοπός της διήμερης αυτής συνάντησης ήταν: • Ο έλεγχος, η επισκευή και η συντήρηση υδροφόρων οχημάτων και μηχανημάτων της περιοχής ευθύνης που Εθ. Π. Σ. Πετρίνας. • Ο έλεγχος, η επισκευή και η συντήρηση των μέσων και υλικών πυρόσβεσης. • Η ενημέρωση και εκπαίδευση των ομάδων Πολιτικής Προστασίας της Πετρίνας και των τοπικών κοινοτήτων της περιοχής ευθύνης του Σταθμού. • Κατευθυντήριες οδηγίες και χρήση μέσων ατομικής προστασίας για την ασφαλή επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης στην πυρκαγιά. • Σχεδιασμός και ανάπτυξη των δράσεων για την πρόληψη, και την επιτήρηση, στις επικίνδυνες ημέρες με δείκτη 4 ή 5.

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι εθελοντές πυροσβέστες του Σταθμού, και ενεργοί πολίτες, κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Πετρίνας και των λοιπών Τοπικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Σμήνους του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ