ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Διαδικτυακή πρωτιά το δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Μεσόγειος. Η συνεχής προσπάθεια, η αντικειμενική ενημέρωση και πάνω από όλα το μεράκι των ανθρώπων που το δημιουργούν, φέρνει το δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Μεσόγειος, πρώτο διαδικτυακά.
Τα στοιχεία αφορούν σε πραγματικούς αριθμούς όπως τους καταγράφουν αυτοί που παρακολουθούν το δελτίο ειδήσεων σε όλο τον κόσμο.
Τα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης Μεσόγειος στο live stream, είναι στην κορυφή χωρίς αμφισβήτηση, και όποιος θέλει, μπορεί να το διαπιστώσει, διαβάζοντας απλά τους αριθμούς .
Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του δελτίου «το άγχος των τηλεμετρήσεων και η αγωνία να δείξουμε κάτι άλλο από το πραγματικό, δεν μας αφορά. Η δουλειά μας είναι να βρισκόμαστε πάντα κοντά στον πολίτη και τα προβλήματά του μη φειδόμενοι κόπου και χρόνου. Η πρωτιά μας χαροποιεί και τη χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ για να γίνουμε καλύτεροι. Σας ευχαριστούμε που μας επιλέγεται για την ενημέρωσή σας».

Απ' ότι φαίνεται στοιχεία που αξιολογούνται απο τους χρήστες και τηλεθεατές είναι η ψυχραιμία του δελτίου, η πολυθεματικότητα, τα πολλά θέματα και η αντικειμνεική προσέγγιση.