Η Καλαμάτα ξανά στο κέντρο του κόσμου με δεκάδες πτήσεις!27-05-2020 10:58   

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και πύλη της Πελοποννήσου μπαίνει και πάλι στο κέντρο του κόσμου. Δεκάδες πτήσεις ξεκινούν την 1η Ιουλίου και φέρνουν πάλι την Καλαμάτα σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, από την στιγμή που θα τηρούνται οι περιορισμοί και κανόνες.

Η Aegean
Σε ό,τι αφορά την Aegean, στο αναθεωρημένo πρόγραμμα πτήσεων που υπέβαλε για το καλοκαίρι 2020 για το αεροδρόμιο Καλαμάτας περιλαμβάνονται τέσσερις προορισμοί από τον Ιούλιο. Οι πτήσεις που ανακοινώθηκαν από την εταιρεία για το αεροδρόμιο Καλαμάτας από τις αρχές Ιουλίου είναι:
Καλαμάτα – Μόσχα (Domodedovo) 2 φορές την εβδομάδα
Καλαμάτα – Μόναχο 2 φορές την εβδομάδα
Καλαμάτα – Παρίσι (CDG) 2 φορές την εβδομάδα
Καλαμάτα – Στοκχόλμη (Arlanda) μία φορά την εβδομάδα.
Όλες οι πτήσεις θα γίνονται με αεροσκάφη Arbus τύπου A320.
Επίσης, η Aegean από τον Ιούνιο, ξεκινά εκ νέου τη σύνδεση της Καλαμάτας με τη Θεσσαλονίκη. Τα δρομολόγια θα είναι καθημερινά εκτός Κυριακής. Στην Καλαμάτα η πτήση από Θεσσαλονίκη θα φτάνει στις 18.25, ενώ θα αναχωρεί από το αεροδρόμιό μας για τη Θεσσαλονίκη στις 18.50.

Η Ryanair
Συνδέσεις Καλαμάτας με Μιλάνο περιλαμβάνει το νέο πτητικό πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2020 που σχεδίασε η Ryanair και ξεκινά την 1η Ιουλίου.
Οι πτήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του 2020, ενώ μερικές μέχρι και τον Οκτώβριο.
Υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν αλλαγές στο πρόγραμμα. Η συχνότητα των πτήσεων βασίζεται στις διαθέσιμες πτήσεις προς κράτησης στο σύστημα κρατήσεων του αερομεταφορέα στη σελίδα του στο διαδίκτυο, βάσει των πρώτων εβδομάδων του Ιουλίου και την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.
Μιλάνο (Μπέργκαμο) – Καλαμάτα  από 4 Ιουλίου, 1 φορά την εβδομάδα (2 φορές από 4 Αυγούστου)

Η Laudamotion
Από την 1η Ιουλίου ξεκινούν και οι πτήσεις του θερινού προγράμματος της Laudamotion, στις οποίες περιλαμβάνονται και πολλές συνδέσεις με Ελλάδα.Οι πτήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη της Ryanair ενώ υπάρχει πιθανότητα να γίνουν αλλαγές.
Βιέννη – Καλαμάτα  από 6 Ιουλίου, 1 φορά την εβδομάδα

Η Condor
 Ο αερομεταφορέας της Γερμανίας θα πετά από 8 αεροδρόμια της Γερμανίας (Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Μόναχο, Αμβούργο, Αννόβερο, Στουτγκάρδη, Λειψία / Χάλλε και Βερολίνο-Schönefeld), σε πρώτη φάση, προς 29 προορισμούς διακοπών, στην Ελλάδα, τα Κανάρια, τις Βαλεαρίδες, την Ανδαλουσία, την Κροατία, τη Σαρδηνία, την Κύπρο, την Τουρκία και το Συλτ, με 300 εβδομαδιαίες συνδέσεις.Οι προορισμοί της Ελλάδας οι οποίοι θα εξυπηρετούνται από την αεροπορική εταιρία είναι η Καλαμάτα, η Καβάλα, η Κέρκυρα, η Κως, η Κρήτη, η Μύκονος, η Πρέβεζα, η Ρόδος, η Σάμος, η Σαντορίνη, η Σκιάθος, η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος και η Ζάκυνθος.Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Κάθε νέα κράτηση που θα πραγματοποιηθεί έως τις 31 Μαιου του 2020 μπορεί να αλλάξει δωρεάν.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ