ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Στρατιωτικός Σύνδεσμος Ελλήνων Εφέδρων Νομού Λακωνίας (Σ.Σ.Ε.ΕΦ. Ν. Λακωνίας» είναι ένα νεοσύστατο παράρτημα του Στρατιωτικού Συνδέσμου Ελλήνων Εφέδρων, που εδρεύει στην Αθήνα, το οποίο λειτουργεί και δραστηριοποιείται από το 2007, με κάθε ηθικό και νόμιμο τρόπο, όπως προβλέπεται από την Ελληνική Νομοθεσία και το Σύνταγμα της Ελλάδος.

Σκοπός του είναι η συμβολή του στο πλευρό της Πολιτείας, σε καταστάσεις κρίσεων φυσικών καταστροφών, καθώς και στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων ως Έφεδροι Οπλίτες, όποτε αυτό τους ζητηθεί με την συνέχιση της παράδοσης της έννοιας του Πολίτη-Οπλίτη όπως έχει διαμορφωθεί κατά την Αρχαία, τη Βυζαντινή και την Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία, με κύριο γνώμονα, το κοινό καλό και το Συμφέρον της Πατρίδος

Ο Σύνδεσμος απευθύνει προσκλητήριο σε κάθε πρόθυμο να βοηθήσει: «Εάν αποφασίσατε πως ήλθε η ώρα να κάνετε κι εσείς αυτό το μικρό το κάτι παραπάνω για το ευρύτερο καλό, κι επιθυμείτε να προσφέρετε εθελοντικά, στην πολιτεία και τον Ελληνικό Στρατό, μπορείτε να Εγγραφείτε και γίνετε ενεργό μέλος, Έλα να βάλεις κι εσύ ένα χεράκι, κανένας και καμία δεν περισσεύει. Άνδρες και Γυναίκες, αλλά και να δείξουμε το παράδειγμα και στα παιδιά».

Εγγραφές κάθε Τρίτη και Τετάρτη 17:00-19:00

Μενελάου 120 - Σπάρτη

Επικοινωνία τηλ.6909436085-email sseeflakonias@gmail.com