Ψήφισμα του Δ. Σ. Σπάρτης για το θάνατο του Κωνσταντίνου Σκρεπέτη25-05-2020 12:47   

ΣΠΑΡΤΗ. Το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης προχώρησε στην Έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του  αείμνηστου Κωνσταντίνου Σκρεπέτη, πρώην Αντιδημάρχου, Δημοτικού Συμβούλου  Δήμου Σπάρτης και Προέδρου  της  Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης.
 
Από το πρακτικό  19/25-05-2020  συνεδρίασης του Δημοτικού  Συμβουλίου Δήμου Σπάρτης.

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης  σήμερα , ημέρα Δευτέρα 25 Μαϊου  2020 ,  συνήλθε σε  έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση  μετά το άγγελμα του θανάτου του αείμνηστου Κωνσταντίνου Σκρεπέτη , ο οποίος υπηρέτησε το Δήμο Σπάρτης   ως  Αντιδήμαρχος ,Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος  της  Δ.Ε.Υ.Α. Σπάρτης και σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής  αποφάσισε  την έκδοση παρόντος ψηφίσματος ως ακολούθως:
                                                           
Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
   1.  Να εκφράσει προς την οικογένεια του μεταστάντος  την ανείπωτη και βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

2.  Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση του Δ.Σ.

3.  Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.

4.  Να παραστεί αντιπροσωπία του Δημοτικού Συμβουλίου στην τελετή της κηδείας του.

5. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας.»

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ