ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Αλλάζει ο καιρός σήμερα, Δευτέρα (25.05.2020) με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες. Ο υδράργυρος υποχωρεί, ενώ ισχυροί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Αρχικά στη Μακεδονία και τη Θράκη και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά και από το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια.


ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στο Ιόνιο, αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Στα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα βορειότερα σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί με την ίδια ένταση, που γρήγορα θα στραφουν σε βορειοδυτικούς 3 με 5 και από το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ
Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα βορειότερα ηπειρωτικά καθώς και στα ορεινά της Πελοποννήσου και της Στερεάς, πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θερμοκρασίες / 'Ηλιος

  • Πάτρα: 23 / Ηλιοφάνεια
  • Καλαμάτα: 24 / Ηλιοφάνεια
  • Τρίπολη: 26 / Ασθενής βροχή
  • Κόρινθος: 24 / Συνεφφιά
  • Άργος: 26 / Συννεφιά
  • Σπάρτη: 28 / Αραιή συννεφιά
  • Πύργος 25: / Ηλιοφάνεια