Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Δημήτριος Νικ. Δήμας
Την Τετάρτη 20 Μαΐου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 90χρονου Δημήτριου Νικ. Δήμα. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Νικόλαος – Παναγιώτα και Νεκταρία, ο εγγονός του Παναγιώτης και οι λοιποί συγγενείς του.

Απόστολος Ευστ. Βαχαβιώλος
Την Κυριακή 24 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου στο Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Απόστολου Ευστ. Βαχαβιώλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμμετοχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Αναστασία και Ευστάθιος – Ευσταθία, τα εγγόνια του Απόστολος, Νικόλαος και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Π. Καββούρης
Την Κυριακή 24 Μαΐου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Π. Καββούρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Πολυζώης – Καλλιόπη, Ευφροσύνη – Ευστρατία και Μαρία, η εγγονή του Σοφία, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Ηλ. Πρεδάρης
Την Κυριακή 24 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Ηλ. Πρεδάρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Ηλίας- Ιωάννα, Παναγιώτα – Γιώργος, Στέλιος και Ελένη, τα εγγόνια του, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστασία Ηλ. Πανταζοπούλου
Την Κυριακή 24 Μαΐου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στον Λογκανίκο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αναστασίας Ηλ. Πανταζοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Α. Θεοδωρόπουλος
Την Κυριακή 24 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Α. Θεοδωρόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία, τα παιδιά του Αθανάσιος – Αδαμαντία και Παναγιώτα – Γεώργιος, τα εγγόνια του Ηλίας- Παναγιώτης, Παναγιώτης- Ηλίας, Σοφία - Παναγιώτα και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικούς σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη, στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.