Δείτε γιατί ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Κονίδης από την Παράταξη Αργειτάκου21-05-2020 18:12   

ΣΠΑΡΤΗ. Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κονίδης κατήλθε στις εκλογές με τον συνδυασμό του Σταύρου Αργειτάκου. Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν αποχρώσες ενδείξεις για την χαλαρή και συμβατική συνεργασία τους. Σχεδόν έναν χρόνο μετά την εκλογή του αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί για πολιτικούς και όχι προσωπικούς λόγους.

Το κείμενο της παραιτήσεώς του έχει ως εξής:

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, σας ενημερώνω ότι ανεξαρτητοποιήθηκα από την παράταξη των «Ενωμένων Πολιτών Δήμου Σπάρτης» στις 18/05/2020. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνοδοιπόρους μου σε αυτό το ταξίδι και καθέναν ξεχωριστά τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης καθώς και τον επικεφαλής κ. Σταύρο Αργειτάκο. Ήταν τιμή μου που τους γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί τους, είναι σπουδαίοι  άνθρωποι και έχουν μεγάλο πάθος και αγάπη για τον τόπο μας. Ακόμα και αυτή τη στιγμή πιστεύω βαθειά μέσα μου ότι ο κ. Αργειτάκος παραμένει αν όχι ο καλύτερος, ο πιο αποτελεσματικός Δήμαρχος που διοίκησε αυτήν την πόλη. Το πάρκο του Γουδέ, η οδός Λεωνίδου, ο κόμβος εισόδου της πόλης, ίσως να μην υπήρχαν χωρίς αυτόν. Επίσης ποτέ η πόλη μας δεν έχει υπάρξει πιο καθαρή όσο ήταν επί των ημερών του!

Όμως, μετά από ένα διάστημα ικανοποιητικής κοινής πορείας, συνεχείς διαφωνίες, διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και των καταστάσεων και πραγματικά διαφορετικές οπτικές για το πώς βλέπει κανείς την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση των ζητημάτων ενός Δήμου, με αναγκάζουν να προχωρήσω σε αυτήν την απόφαση. Αποχωρώ με γνώμονα το καλό της παράταξης, έτσι ώστε να μην τη φέρνω σε δύσκολη θέση και να μην δημιουργούνται προστριβές και συγκρούσεις. Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά, προσωπική ευτυχία και επιτυχία και στην παράταξη να επιτύχει τους στόχους της. Συνεχίζω όπως ξεκίνησα... μάχομαι για ό,τι πιστεύω πως μας οδηγεί ένα βήμα μπροστά... στέκομαι απέναντι σε ό,τι θεωρώ πως δεν είναι προς όφελος  του τόπου».

Με εκτίμηση

Γεώργιος Ι. Κόνιδης

Φωτογραφία: e-sparti.gr

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ