Aποκλειστικό!

ΣΠΑΡΤΗ. Mία επίκαιρη συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε ο Παναγιώτης Ρήγας στο notospress.gr. Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Σπάρτης και επί χρόνια δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ρήγας παρουσιάζει κι εξηγεί τι συμβαίνει με την ΔΕΥΑ Σπάρτης.

Με αφορμή την προσπάθεια της Διοίκησης Πατσιλίβα να διασώσει οικονομικά την Επιχείρηση με αύξηση του Τιμολογίου στους καταναλωτές, ο αντιπρόεδρος, διαφωνεί και αντιπροτείνει τρόπους και πόρους.

Ο Παναγιώτης Ρήγας καλεί τον Δήμαρχο Πέτρο Δούκα να αναλάβει την προεδρία του ΔΣ της επιχείρησης. Θεωρεί ότι ο σημερινός πρόεδρος κ. Θεμιστοκλής Πατσιλίβας δεν έχει την γνώση για να ασκήσει διοίκηση. Αναφέρεται σε πόρους που υπάρχουν είτε από ανείσπρακτες οφειλές της ΔΕΥΑΣ είτε από Κυβερνητικές επιχορηγήσεις και επισημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει οποιαδήποτε αύξηση σε μια εποχή που η φτώχεια έχει πλήξει την κοινωνία.

Ενδιαφέρουσες είναι οι αναφορές του κ. Ρήγα σε προηγούμενους Δημάρχους, στον ρόλο της Νέας Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης αλλά και στις επιθέσεις που έχει δεχθεί από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ. Δεν παραλείπει αναφορές σε παρατυπίες, όπως λέει, της σημερινής Διοίκησης αλλά και κλοπές νερού από πολίτες.