Η υλοποίηση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης είναι απολύτως ώριμη υποχρέωση του Δήμου Σπάρτης

Ανοιχτή Επιστολή της Επιτροπής των κατοίκων της περιοχής Νέου Κόσμου – Ψυχικού19-05-2020 21:02   

ΣΠΑΡΤΗ. Ανοικτή Επιστολή προς τον κ. Σπύρο Μοιράγια, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης απέστειλαν τα μέλη της Επιτροπής Κατοίκων Νέου Κόσμου – Ψυχικού Σπάρτης για την ανέγερση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης. Αφορά στην θεσμική υποχρέωση του Δημοτικού Συμβουλίου να μην κρατά σε εκκρεμότητα την σχετική απόφαση του Σώματος.

Η Ανοιχτή Επιστολή έχει ως εξής:

« κ. Πρόεδρε

Από τις 12 Μαΐου 2020 έχει εκπνεύσει η προθεσμία  των 60 ημερών που είχατε εκ του Συντάγματος  (Άρθρο 10 , παρ. 3) κι εκ του Νόμου  (Ν. 2690/1999 ΚΔΔ , άρθρο 4) για να απαντήσετε υποχρεωτικά στο υπ’ αριθμ.  5088 / 12-3-2020 έγγραφο που σας αποστείλαμε  με θέμα : « Οριστικοποίηση – διαμόρφωση της υπ’ αριθμ. 29/19-2-2020 απόφασης του Δημ, Συμβουλίου Σπάρτης περί «Ανέγερσης του 6ου Δημοτικού Σχολείου-7ου Νηπιαγωγείου» .

Κατόπιν τούτου ζητάμε να γίνει  άμεσα σεβαστό το συνταγματικό και νόμιμο δικαίωμά μας για απάντηση  στα έγγραφα ερωτήματα που θέσαμε με το ως άνω έγγραφο , τα οποία έχουν σχέση  με την απόφαση που πήρε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο στις 19 Φεβρουαρίου 2020 εγκρίνοντας την πρόταση των κατοίκων για ανέγερση του 6ου Δημ. Σχολείου – 7ου Ν/γείου , απόφαση που ακόμα παραμένει σε ανεξήγητη και πρωτοφανή εκκρεμότητα , αφού δεν έχει αποτυπωθεί στο πρακτικό του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να πάρει – στη συνέχεια – το δρόμο της υλοποίησης».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ