Ο Βελόπουλος αξιώνει και άμεσα δίκτυο φυσικού αερίου σε όλη την Πελοπόννησο15-05-2020 13:52   

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Ερώτηση κατ’εθεσε στις 13/5 ο Κυριάκος Βελόπουλος προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την εξαίρεση των πόλεων της Πελοποννήσου από το δίκτυο Φυσικού Αερίου. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης καλεί τον κ Χατζηδάκη να απαντήσει αν είναι διατεθειμένος να επανεξετάσει το θέμα.

«Η ΡΑΕ έθεσε εκτός όλες τις πόλεις Πελοποννήσου από το φυσικό αέριο»
«Κύριε Υπουργέ,
Όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι Αστικών κέντρων της Πελοποννήσου, αλλά και από πλήθος δημοσιευμάτων πληροφορούμαστε, ότι τελικά δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί η σύνδεση των μεγάλων πόλεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Τρίπολη, Σπάρτη, Άργος, Ναύπλιο, Κόρινθος, Καλαμάτα) με το φυσικό αέριο, παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, της νυν περιφερειακής αρχής και των δημάρχων Τρίπολης, Κορίνθου, Ναυπλίου και Άργους, για την πολυπόθητη έλευση του φυσικού αερίου. Οκτώ συνολικά πόλεις της Πελοποννήσου, για τις οποίες το προηγούμενο (και αρχικό) πρόγραμμα ανάπτυξης της «ΔΕΔΑ» προέβλεπε ότι, θα τροφοδοτηθούν με φυσικό αέριο, τώρα, εξαιρούνται από το νέο 5ετές 2020-2024, σύμφωνα με έγκριση της ΡΑΕ.
Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
Προτίθεσθε, να επανεξετάσετε, εκ νέου, την ένταξη των ως άνω πόλεων της Πελοποννήσου στο πρόγραμμα διασύνδεσης με το φυσικό αέριο, λαμβάνοντας πρόνοια για την σμίκρυνση της χρονικής διάρκειας εκτέλεσης των σχετικών έργων υποδομής, έτσι ώστε να μπορέσουν οι εν λόγω πόλεις να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της καθαρότερης και φθηνότερης αυτής ενέργειας;»

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ